top of page

Getuigenissen

Emma
Groeifeest 1ste leerjaar - groepsceremonie

"Wij waren aangenaam verrast. Silvie pakt haar tijd en komt heel natuurlijk over. De kinderen werden veel betrokken en ook met de meest bizarre antwoorden bleef Silvie met een lach verder doen. Ook al waren ze met 20 kinderen, ons Emma voelde zich erg speciaal door de aanpak van Silvie. Kortom een aanrader voor iedereen wie een viering op maat wil. "
Familie Claes-De Kerpel

Remi
Groeifeest 1ste leerjaar

"Wat een prachtig groeifeest hadden we voor ons zoontje Remi. Silvie heeft de tijd genomen om ons gezinnetje te leren kennen en heeft een ontroerende ceremonie uitgewerkt waar jong en oud door geboeid was. Ons zoontje zijn grootste droom is uitgekomen en hij is nu officieel "dierentuinder" door de fantasie en prachtige verhalen van Silvie."

Familie Houthoofdt-Wittevrongel

Lilou
Groeifeest 1ste leerjaar - groepsceremonie

"Beste Silvie,

 

Wij hebben oprecht genoten van de viering. Je kwam enorm rustig over, wat ervoor zorgde dat de kinderen zich op hun gemak voelden. De kinderen stonden duidelijk centraal. Je voelde de passie voor je job. Zowel tijdens de voorbereiding als de viering zelf waren we steeds goed betrokken bij het hele gebeuren. Dat zorgde ervoor dat ook wij als ouder konden 'groeien' naar het groeifeest toe.

 

Wij hebben alleen maar positieve feedback en kijken met een warm en goed gevoel terug naar de viering.

 

Wij wensen je alvast heel veel succes in je verdere carrière. Je doet dit heel erg goed."

Familie Latomme-Vanden Bossche

bottom of page