top of page

Hoe ga ik te werk?

Kennismakingsgesprek

In een eerste (video)gesprek maken we even kort kennis met elkaar en kijken we of er een klik is. Dit lijkt vreemd, maar het is heel belangrijk dat jullie je goed en veilig voelen om persoonlijke informatie met mij te delen. Ik toets tijdens ons gesprek ook al even af wat jullie wensen en verwachtingen zijn. 

Uitgebreid gesprek 

Er is een klik, yes! Vanaf nu kunnen we eraan beginnen. Ik kom langs bij jullie thuis of we spreken af op locatie en bespreken uitgebreid hoe jullie de ceremonie graag willen invullen. Ik verzamel zo veel mogelijk informatie die mag gebruikt worden voor de ceremonie. Soms kunnen gesprekken sterke emoties oproepen of afwijken van het thema, en dat is niet erg. Weet dat elk gesprek volstrekt vertrouwelijk verloopt en blijft.

Tijd om te creëren

Vervolgens ga ik met jullie wensen en informatie aan de slag en geef jullie ceremonie vorm door:

• de gastsprekers te contacteren en te begeleiden zodat alles één mooi geheel wordt
• unieke teksten te schrijven

• bijhorende rituelen te creëren

• eventueel bijpassende muziek te verzamelen

Van al deze elementen maak ik één mooi geheel. Dit is een intensief proces, waar ik vele uren en zorg aan besteed.

Opvolgingsgesprek

Indien nodig kan er tussendoor nog een opvolgingsgesprek georganiseerd worden, live of online. Daarin overlopen we nog eens alles en bespreken we de details.

De dag zelf

Eindelijk! De dag van jullie ceremonie is aangebroken! Die dag kom ik op locatie en vertel ik jullie verhaal, kondig ik de gastsprekers aan en begeleid ik de rituelen.

Extra

Nalezen en correctie teksten gastsprekers

bottom of page