top of page

Workshops

Stel:

Je hebt dit of volgend jaar een feest in het verschiet en je wil graag dat er meer is dan een taart en ballonnen. Je wil een verhaal vertellen en je gasten erbij betrekken.

Je bent een Creatieve Caroline of een Originele Olivier en wil graag zélf een ceremonie voor je geliefde creëren maar weet niet goed hoe eraan te beginnen.

't Coninckrijk to the rescue! Want vanaf nu organiseert 't Coninckrijk ook Workshops! 
In kleine groepjes (max. 8 personen) gaan we aan de slag en creëren we samen het raamwerk van jouw feest. Je gaat naar huis met een concreet idee, plan en inspiratie!

 

Let's create together!

Image by Senjuti Kundu

Workshop Lentefeest

Wat mag je verwachten?

Silvie neemt je mee in de wereld van de ceremoniespreker. In deze workshop leer je hoe je een persoonlijk Lentefeest/Groeifeest creëert voor je kind. Hoe begin je eraan? Hoe zorg je voor voldoende afwisseling en interactie? Wat wil je je kind meegeven en hoe verwerk je dat erin? Dit en nog veel meer tips & tricks! Je gaat naar huis met een concreet idee en de basis van je ceremonie, dat je enkel nog verder hoeft uit te werken.

Prijs

65 euro pp (incl. BTW)

Inbegrepen

  • Workshop van +- 3 uur

  • Toplocatie: voor mijn workshops kies ik voor locaties die voor persoonlijkheid en gezelligheid staan, net zoals mijn ceremonies. 

  • Drankje en hapje

  • Mapje met handouts

Data en locaties:

Najaar 2024, data volgen

Inschrijven?

Om mijn aandacht voldoende te kunnen verdelen en persoonlijk te kunnen werken, kunnen er maximum 8 personen per workshop deelnemen.

Wacht dus niet te lang! 

Je bent ingeschreven als je het inschrijvingsbedrag hebt overgeschreven op
BE28 0019 2787 7020 met vermelding van jouw naam en datum van de workshop. 

Privé-Workshop Huwelijk

Wat mag je verwachten?

Silvie neemt je mee in de wereld van de ceremoniespreker. In deze workshop leer je hoe je een persoonlijke ceremonie voor jullie huwelijk creëert. Hoe begin je eraan? Hoe zorg je voor voldoende afwisseling en interactie? Wat willen jullie elkaar meegeven en hoe verwerk je dat erin? Dit en nog veel meer tips & tricks! Je gaat naar huis met een concreet idee en de basis van je ceremonie, dat je enkel nog verder hoeft uit te werken.

Prijs

125 euro (incl. BTW)

Inbegrepen

  • Workshop van +- 3 uur

  • Locatie:ik kom bij jullie aan huis

  • Mapje met handouts

Data en locaties:

Kan het hele jaar door geboekt worden. Contacteer me via mail of telefoon en we leggen onze agenda's samen. 

Image by Shardayyy Photography
bottom of page