top of page

Ceremonies

Ritual and ceremony in their due times kept the world under the sky
and the stars in their courses (Terry Pratchett)

The circle of life, dat is zo schoon. Elton John zong het ook al.
Als een onbeschreven blad kom je op deze wereld en elke gebeurtenis, elke herinnering, elk ritueel,...schrijft langzaam een volledig verhaal op dat blad. Daarom hecht ik zo'n groot belang aan levensgebeurtenissen als geboorte, verjaardag, de liefde van je leven, overgang van kind naar volwassene enz. En daarom wil ik die momenten tot onvergetelijke herinneringen maken. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor anderen. Want 't is allemaal zo schoon, als je maar goed genoeg kijkt. 

Met 't Coninckrijk wil ik een alternatief bieden voor de religieuze vieringen. Geen concurrentie, maar een alternatief voor wie zich niet (meer) vindt in de religieuze rituelen. Omdat ik iedereen zulke prachtige herinneringen toewens en omdat ik gewoon heel graag mensen samenbreng! 

Hieronder vind je een kort overzicht van het aanbod. Voor meer info en prijzen kan je telkens doorklikken naar een aparte pagina. 

Welkomstceremonie
(Geboorte/Adoptie/Pleegzorg)

Je bent zwanger of neemt een kindje via adoptie of pleegzorg in je gezin op en je wil dat wondertje graag op een unieke en persoonlijke verwelkomen? 

Met een welkomstceremonie wordt het kindje op je eigen manier en naar eigen wens verwelkomd.  Een ceremonie kan op veel manieren ingevuld worden en daar help ik jullie graag bij. 

 

Benieuwd wat 't Coninckrijk voor jou kan betekenen?

Klik hier voor meer info en prijzen

person touching baby's feet with two silver-colored rings_edited.jpg

Groeifeest/Lentefeest

'Ze groeien zo snel', hoor je zo vaak. Voor je 't weet zet je kind de eerste stappen naar een volgende levensfase. Dat is best wat!

Wil je als ouder graag eens bij dat moment stilstaan? Of het eens extra in de verf zetten? Misschien wil je wel graag dat je kind weet wat jij en de rest van de familie, vrienden,... hem/haar toewensen voor de toekomst? Er zijn zoveel creatieve manieren om dat te doen en daar help ik jullie graag bij. 

 

 Benieuwd wat 't Coninckrijk voor jou kan betekenen?

Klik hier voor meer info en prijzen

Liefdesceremonie ~ Huwelijk

Toen mijn man en ik gingen trouwen, kozen we voor het wettelijk huwelijk. Maar enkel een handtekening zetten en door de burgemeester in de echt verbonden worden, was voor mij niet genoeg. Ik wou een onvergetelijk moment creëren, een verbindende ceremonie met mijn man. Dus we hielden onze eigen trouwceremonie in de tuin in het bijzijn van familie en vrienden. en het was on-ver-ge-te-lijk. Er was zoveel liefde die dag, dat je de liefde bijna kon vastnemen. En dat wens ik iedereen op zijn huwelijksdag toe. 

 Benieuwd wat 't Coninckrijk voor jou kan betekenen?

Klik hier voor meer info en prijzen.

AdobeStock_298600769_Preview_edited.jpg

Gezinsceremonie

Je ziet ze steeds vaker en ik heb er zelf ook eentje: een nieuw samengesteld gezin. Het heeft sowieso z'n uitdagingen, maar pluskinderen of plusouders kunnen ook écht wel een verrijking zijn. 

Misschien wil je je nieuw samengesteld gezin graag vieren? Of gewoon een mooie start maken aan het begin van jullie avontuur? 

 Benieuwd wat 't Coninckrijk voor jou kan betekenen?

 

Klik hier voor meer info en prijzen.

Afscheid

Afscheid nemen van een geliefde, een familielid, een viend,... Soms plots en heel onverwachts, soms aangekondigd en verwacht. Afscheid nemen is zowat het moeilijkste wat er is. Afscheid is hard en lastig, maar kan ook persoonlijk, mooi en hartverwarmend zijn. 

Misschien wil je zelf je afscheid voorbereiden? Of op een heel persoonlijke manier afscheid van je geliefde nemen? 't Coninckrijk 

kan je hier bij helpen. 
 

Klik hier voor meer info en prijzen.

Andere 

Elke mijlpaal is goed om bij stil te staan. Vier je dus een jubileum, een pensioen, iets anders? Of heb je nood aan een moment om een ingrijpende gebeurtenis een plaats te geven?

Voor elke gelegenheid kan een ceremonie soelaas brengen. 

 Benieuwd wat 't Coninckrijk voor jou kan betekenen?

 

Klik hier voor meer info en prijzen.

bottom of page